Tzana hampaidenvalkaisut

Kauneushoitola, hammashoitola, suuhygienisti - 

Voit tehdä valkaisulaitepaketillamme suosittuja turvallisia hampaidenvalkaisuja omassa hoitolassasi.

Käytämme markkinoiden tehokkainta led-valoa sekä valkaisuaineen (sodium percarbonate) yhdistelmää (peroksiiditon aine soveltuu hoitola-alalle), tällä menetelmällä asiakkaasi saavat upeat valkoiset hampaat. 

Tuotteemme ovat yksittäispakattuja, joten hygienia on 100 % taattu. Hampaan pinnalle levitetään esikäsittelyaine mikä puhdistaa tehokkaasti hampaan pinnan, sen jälkeen valkaisugeeli laitetaan silikoni muotissa suuhun, 3 x 15 min ja valkaisu on valmis! Käsittely on asiakkaalle täysin kivuton ja hoidossa on mukava olla.

Valkaisutulos on 2-10 astetta, valkaisu on turvallista tehdä ja uusia peroksiidittomilla aineilla. Asiakkaalle tyytyväisyystakuu 100 %.

Miksi valita Tzana? 

Tzana on erikoistunut hampaiden valkaisuun vuodesta 2010, olemme olleet alalla niin pitkään ja tiedämme mitä asiakkaasi vaativat, millaisia kysymyksiä he sinulle esittävät, me osaamme vastata niihin! Tiedämme miten eu-direktiivit vaikuttivat aineisiin mitä saa käyttää hoitoloissa.

Ja KOULUTUS se on tärkein me koulutamme jokaisen itse, saat kaikki tarvittavat työkalut koulutuksen yhteydessä, emmekä jätä sinua pulaan, myös koulutuksen jälkeen olemme sinun tukenasi. 

Lähde mukaan helposti, koulutamme sinut ja annamme valmiit markkinointimateriaalit. Kauneushoitoloille kehitetty valkaisumenetelmä mikä takuulla toimii. Olemme olleet mukana hoitolavalkaisujen alusta asti, joten tiedämme mistä puhumme.

ALOITUSPAKETTIMME ON VARMASTI MARKKINOIDEN KATTAVIN

 1700,00 € ALV 0%

- 24 W LED LAMPPU (KÄYTTÖIKÄ 50 000 TUNTIA, MARKKINOIDEN TEHOKKAIMMAT LAMPUT)

- AMMATTILAISTEN HAMMASKARTASTO

- 2 LASIT

- SUOJALAPUN PIDIN

- TOIMITUS

- KOULUTUS

- MARKKINOINTIMATERIAALIT 

- KETJUN TUKI

- VALKAISUAINE STARTTIPAKETTI 5 KPL

( myös osamaksu mahdollisuus Svea Rahoituksen kautta)

Laadunvalvonta Suomessa: Tzanan hampaiden valkaisutuotteet vastaavat Valviran terveysstandardeja.Kaikilla tuotteillamme on USA:n ja EU:n terveysviranomaisten vaatimat sertifikaatit. Kaikki käyttämämme hampaidenvalkaisuaineet valmistetaan USA:ssa. Miljoonat ihmiset ovat jo vuosien ajan valkaisseet hampaitaan ympäri maailman. Satojen tutkimuksista saatujen tuloksien mukaan hampaidenvalkaisu ei vahingoita hampaita vaan pikemminkin edesauttaa niitä pysymään terveinä. Valkaisuaineet ehkäisevät hammaskiven syntyä. Esimerkiksi paikkoihin joihin hammasharja ei ylety, kuten hammasvälit.

Koulutamme asiakkaamme kädestä pitäen ja asiakkaan omissa tiloissa :)

closeup_smile_front.jpgclose-up-futura-2400-generic.jpg

 

 

 

 

  Hymy herkässä - Tzana hampaiden valkaisut